ERHVERV   info@v-tagrens.dk     40 40 77 27

Climate Color

En miljørigtig, varmedæmpende maling

Climate Cooler ™ er en ny revolutionerende type tagmaling, der er specialdesignet med en varmedæmpende effekt. Malingen reflekterer solens stråler med 70% og kan derved sænke tagtemperaturen med 20 – 25 grader på en hed sommerdag. Et køligere tag giver ganske enkelt mindre opvarmning af de underliggende lokaler, hvilket giver et behageligere indeklima.
Ikke alene opnår du en økonomisk besparelse, fordi tagoverfladen holder længere, når den ikke udsættes for kraftig varmepåvirkning. Eventuelle udgifter til nedkøling/ventilation af bygningen kan også reduceres betydeligt – med op til 5000 kwh – svarende til 2,7 ton CO2. CO2-besparelsen ved at behandle taget med Climate Cooler ™ svarer således i europæisk gennemsnit til at køre 20.000 km mindre i bil.

Ultimativ beskyttelse
Malingen bygger på et specielt varmestabiliserende bindemiddel, som giver en god vedhæftningsevne og en fleksibilitet på 200% selv på vanskelige overflader. *)

Climate Cooler ™ er den ultimative beskyttelse af dit tag mod regn, sol, og frost. Fordi den har så gode egenskaber, hjælper den med at forlænge tagets levetid, samtidig med at den holder taget flot, i mange år efter en behandling. Ønsker du det bedste for dit tag, skal du vælge Climate Cooler ™ tagmaling.

Overholder gældende standarder
Climate Cooler ™ ergodkendt efter ISO 9001 (kvalitetsstyring) og ISO 14001 (miljøstyring). Dermed har du sikkerhed for, at malingen overholder gældende miljøkrav og sikrer en høj kvalitet.
Malingen kan bruges på skiffer og bølgeeternit, betontagsten, bitumtagpap og rustbeskyttet stål. *)
Den færdige maling står med glans 20.

Vælg mellem følgende 7 farver:
Du kan læse mere om ClimateColor her.