ERHVERV   info@v-tagrens.dk     40 40 77 27

Grafittirens

Graffiti er grimt de forkerte steder og koster ofte mange penge at få fjernet.
Er du blevet udsat for graffiti hærværk? Vi fjerner og forebygger effektivt mod graffiti. Vil du modvirke problemet effektivt, bør du dog samtidig mindske risikoen for nye graffiti angreb.

Graffitiværn

Graffiti er hærværk og er dyrt at få fjernet. Her kan man komme hærværksmændene i forkøbet ved at sprøjte et usynligt værn på de udsatte steder. Hvis der så skulle komme graffiti, kan det fjernes med en hedtvandsrenser, uden brug af kemi.
Vi har fået en nyhed: Protectosil® AntiGraffiti et permanent graffitiværn:

Permanent
Opløsningsmiddels frit
Vandbaseret
Diffusionsåben
Vejrbestandig
Modstandskraftigt mod aggressive kemikalier
Lugtfrit
Miljøtilpasset
Let at fjerne graffiti fra
Testet for gældende EU normer.

VVP-50 er en vandbaseret antigraffiti coating. Den giver en langtidsholdbar beskyttelse primært på udendørs overflader som beton, mursten, puds, granit, sandsten, letbeton, marmor samt de fleste typer af malede facader. Produktet har ekstra god modstandskraft overfor sprit- og tusch penne.

VVP-50 er vandafvisende og beskytter derfor overfladen mod slid, forurening, støv og fugt.

VVP-50 er et produkt man anvender som ’offer’ lag. Det betyder at efter at produktet er fjernet og renset af, skal produktet påføres igen. Produktet er, når det er påført, næsten usynlig. Produktet kan anvendes på fugtige overflader, og kan derfor påføres direkte efter at graffitien er fjernet.

VVP-50 er diffusionsåben, UVresistent og har en nyttig levetid på omkring 5 år eller mere når den anvendes udenfor. Dette kan dog variere afhængig af påføringsmetode, vejrlig og selve overfladen.
Ovenstående graffitiværn, kaldes ”offerværn”. D.v.s. at når der kommer graffiti, og vi fjerner graffitien, fjerner vi også værnet og skal derfor sprøjte et nyt lag på igen.

Netop på grund af de typer graffitiværn vi har, kan det lade sig gøre at beskytte alle former for overflader. Men udover at de beskytter mod graffiti, har de den samme evne som alle andre imprægneringer vi har, de er nemlig diffusionsåbne, og det betyder at de holder fugt og snavs ude mens det lader huset ånde, på samme tid.
Forskellen på behandlet og ubehandlet murværk er tydelig.