ERHVERV   info@v-tagrens.dk     40 40 77 27

Profil

Med over 10 års erfaring er Vestergårds Tagrens en solid virksomhed med konstant fokus på kunderne og at levere godt håndværk og god service. Som kunde hos Vestergårds Tagrens får du leveret et sikkert og professionelt stykke arbejde tilmed til en god og konkurrencedygtig pris. Vi giver dig rådgivning om den bedste løsning og en ordentligt vejledning omkring materialer og muligheder.

Vestergårds Tagrens har fast prisgaranti på alle opgaver. Vi gennemgår altid opgaven sammen med dig, inden vi giver et tilbud. Det sikrer dig både, at det er den bedste løsning og at det bliver til en fast, konkurrencedygtig pris. Samtidig giver gennemgangen os det helt rigtige overblik over opgavens omfang, så den kan gennemføres hurtig og effektivt. Alle opgaver planlægges nøje, så leveringstiden kan overholdes.

Professionelt håndværk
Vi benytter os udelukkende af miljø og kvalitetsbevidste produkter og materialer.
Vi holder os altid opdateret med nye tiltag og produkter samt gennemfører løbende uddannelser.
Det sikrer de bedste udførselsgarantier på vores arbejde.

Fordele
Gentagelse er vores styrke. Igennem mere end 10 år har vi konstant forbedret vores kompetencer og forfinet vores teknikker. Tag efter tag, har vi optimeret alle vores processer og arbejdsmetoder.

  • Vi leverer præcise priser
  • Vi ved præcis hvad der skal gøres
  • Vi er hurtigere end vores konkurrenter
  • Vi har styr på planlægningen
  • Vi har et stort og bredt produktkendskab
  • Vi har de dygtigste og mest stabile håndværkere
  • Vi yder markeds bedste garanti

Tilfredshed
Når vi har afsluttet vores arbejde kommer der altid en konsulent ud og gennemgår det færdige resultat og sikrer at kunden er tilfreds. Vores vigtigste opgave er at sikre kunden er tilfreds med den opgave vi har løst.
Vi er medlem af Dansk Byggeri – Deres sikkerhed for korrekt udført håndværk.