ERHVERV   info@v-tagrens.dk     40 40 77 27

Tagrens

Tage er meget udsatte for vind og vejr, og med årerne vil de fleste tage også begynde at se mere og mere slidte ud. Derfor er tiden inde til en tagrenovering for at forebygge og undgå varige skader.

Det er billigere at vedligeholde taget end at udskifte…
Gennem årene er taget konstant udsat for nedslidning i form af surregn, alger og mos. Bevoksning af alger og mos, gør at taget holder på fugt og kan igennem vinteren frost sprænge, og gennem en årrække vil tagpladerne blive tyndere og tyndere. Derfor er et eftersyn med jævne mellemrum nødvendigt. Ved skader står valget oftest mellem nyt tag eller tagrenovation.

Hvis det er billigere, holder det så?
Efter tagrens skal taget tørre, derefter påføres bagefter altid mindst 150 ny maling.
Malingen er farveægte, vandbaseret og diffusions åben, dette tillader taget at ånde og sikrer en holdbarhed i gennemsnit 10-15 år 4-5 gange over. Efter rensning udføres en skyllebehandling, der fjerner alle mos- og alge sporer, der efterskylles med rent vand og hvis nødvendigt grundes taget med specialgrunder, for at danne den rigtige bund for den efterfølgende maling. Den ønskede farve bliver nu påført med air-less sprøjte Maling to gange.